Fotos Joma analogic digital

Botiga de fotografia a Barcelona

A la nostra botiga de fotografia a Barcelona estem especialitzats en revelat analògic

L'equip de la nostra botiga de fotografia a Barcelona està a la teva disposició per a resoldre tots els teus dubtes

Botiga de fotografia a Barcelona Foto JomaUna imatge val més que mil paraules. I, a Foto Joma, botiga de fotografia a Barcelona,portem 50 anys dedicats a la imatge amb un únic objectiu: oferir als nostres clients un servei fotogràfic de màxima qualitat. El revelat analògic és la nostra especialitat. Som uns amants i uns apassionats d'aquest procés que ja gairebé podria denominar-se com a artesà, i que molt pocs mantenen ja entre els seus serveis

A la nostra botiga de fotografia a Barcelona, a més a més, fem una important aposta pel tracte proper i familiar amb el client. Com a amants de la fotografia, som conscients de la importància de mantenir una estreta relació amb tots aquells que s'apropen fins a Foto Joma no només a revelar o a adquirir material, sinó també a compartir impressions i a resoldre dubtes.

Si la fotografia és la teva passió, ets fidel al revelat analògic i et fascina tot el material fotogràfic de segona mà, aquesta és la teva botiga de fotografia a Barcelona. Estarem encantats d'atendre't i ajudar-te en tot el que necessitis.

Foto Joma

  Calle Bonavista 31-33,
Barcelona, 08012 , (Barcelona)

  93 218 25 28